IM Forumi
You are not logged in. Please Register or Login.

Page:1
Posted: Aug 06, 2008 5:35:27 pm
SkyHero94

Igra li neko upste ovu igru na forumu osim mene i sephirona.
Igra je super,a ako uskoro neizadje dvojka ja cu se ubiti jer sam preso i Nightfall i AOEN.
Ako hocete ovde postavljajte pitanja i kritikujte mane i vrline ove igre.
I NE SPOMINJITE WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.

Posted: Aug 06, 2008 5:55:33 pm
Angelo Serafin

Ja igram! Dvojka treba da izađe krajem septembra ;)
Sve što može da se izgovori, postoji. A postoji još mnogo toga što ne može ni da se zamisli.
Nemoj čekati da se nešto desi, da bi shvatio neke stvari. Shvati nešto i spreči da se desi.

Neka je magija uvek sa vama...

Posted: Aug 06, 2008 6:19:35 pm
SkyHero94

E hvala care.olaksao si mi zivot.Koja si klasa i gde si?

Posted: Aug 06, 2008 6:45:20 pm
Eliot

Quote: SkyHero94 at Aug 06, 2008 5:35:27 pm
Igra li neko upste ovu igru na forumu osim mene i sephirona.
Igra je super,a ako uskoro neizadje dvojka ja cu se ubiti jer sam preso i Nightfall i AOEN.
Ako hocete ovde postavljajte pitanja i kritikujte mane i vrline ove igre.
I NE SPOMINJITE WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRESKUPJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto jedne dobre kritike. ;)
!!!LIVE TO WIN!!!

Posted: Aug 06, 2008 7:04:06 pm
Angelo Serafin

Ranger! Trenutno u Ran musu Gardens, ali veruj mi neznam šta radim tamo...
koji ste vi likovi?
Sve što može da se izgovori, postoji. A postoji još mnogo toga što ne može ni da se zamisli.
Nemoj čekati da se nešto desi, da bi shvatio neke stvari. Shvati nešto i spreči da se desi.

Posted: Aug 08, 2008 8:19:46 pm
Eliot

Ja trenutno stekam pare za Guild Wars. :)
!!!LIVE TO WIN!!!

Posted: Aug 10, 2008 11:57:43 am
SkyHero94

Ja sam paragon 20lv i negde se muvam po AoE.
Pa nije tolko skup za ono sto daje.Imas druge igrice koje su duplo skuplje a sxxxe su.

Posted: Aug 10, 2008 6:26:00 pm
Eliot

To kosta 3000Din.Nije skupo(hm)
!!!LIVE TO WIN!!!

Posted: Aug 13, 2008 2:43:07 pm
Slayer

Pa sto onda stekas pare ako je skupo?
Psssst!
It is I:Kron

Posted: Aug 14, 2008 10:02:04 pm
Grim

Ne znam u pocetku me privlacila, ali sada...
Nekako je MMO scena propala, sve se svodi na WoW ili EVE online i te igre nemaju neku realnu konkurenciju u svom zanru.
Ne racunam tu one fanaticne koreance sto igraju Lineage i slicne, te imaju pretplatnika koliko WoW moze samo da sanja.
Ja se bakcem tako neobaveznim MMO igrama, npr. Voyage Centruy Online, to se ne placa, igras koliko ti se igra, kad ti dosadi ne moras vise, ne gubis nista jer nema pretplate, skida se sa neta besplatno, ma milina :)
There is no such thing as innocence, only degrees of guilt.

Posted: Sep 04, 2008 6:41:14 am
Angelo Serafin

Quote: Grim at Aug 14, 2008 10:02:04 pm
Voyage Centruy Online, to se ne placa, igras koliko ti se igra, kad ti dosadi ne moras vise, ne gubis nista jer nema pretplate, skida se sa neta besplatno, ma milina :)

Probao sam ali nikako neće da mi se konektuje na server. Jel postoji neka caka?

Posted: Jun 02, 2010 2:15:40 am
Vilenjak

Igram ja Guild Wars. Toplo preporučujem svima jer nema grindovanja, a koliko znam to je jedina MMO igra koja je u duhu kartičnih igara kada su skilovi u pitanju. Ako se ne varam u WoW-u na 60 lvl-u lik ima max 25-30 talenta (skilova), a u Guild Wars jedan lik može imati oko 300 skilova od kojih pravi kombinacije 8 skilova koji mu u datom trenutku odgovaraju. A da ne pominjem promenu sekundarne profesije čime praktično jedan lik može da izabere bilo koji od 1319 skilova.

Znači baza skilova je otprilike kao baza IM karata po veličini, što je daleko više od svih epic fantasy igara koje znam, grafika je veoma dobra, igra u mega-marketima košta od 999 din. za jednu kampanju do 2999 din. za ceo komplet, a igranje se ništa ne plaća.

A pred izlazak GW2 koji se očekuje 2011. god. evo nekoliko teaser-a:

Posted: Jun 17, 2010 3:16:45 pm
Spectre

Guild wars je orginalna igra ali je ne bi mogao igrati da me neko tuce sa motkom po glavi ....
Uopste mi se ne svidja.