![]() |
![]() |
Kandidat
Registered: 2008-07-07 |
Quote: Milos Luka at Jan 14, 2009 11:47:09 am dok se ne umore od ovog odmora pa ce onda da odu na novi |
Segrt
Registered: 2008-12-20 |
Ej barmene prvi put sam ovde. Ima li nektar zivota ili nenacheta voda?
Ima li neshto za has? Tako kao tochirogov but? Betmenov prijatelj je i moj prijatelj.
ja, kad sam vampir---------s1.bitefight.rs/c.php?uid=45626 |
|
Last edited by: Akisha on Jan 17, 2009 2:36:31 pm
| |
Member
Registered: 2010-02-25 |
Khm, da se pridruzim ekipi umiruceg foruma, okupljenoj oko umiruce igre...morbidno i za postovaoca crne boje u IM...
...ima li koga da mrda? ...i nestadoh u magli... |
Moderator
koji obecava
Registered: 2008-07-03 |
Na vrh brda vrba mrda
![]() |
Member
Hehe...
Sedam za sank, narucujem specijalitet kuce i pocinjem sa: "Ja sam Acidum, imam mladjeg brata i obojica igramo IM... Znam, smeju nam se svi Magic-ovci, ignorisu nas cak i stvaraoci IM, nismo bili ni na jednom turniru jer nemadosmo para za bogate i mocne spilove, ali mi i dan danas povremeno raspalimo po par partija... Eto, mora se... A i lepo nam..." ...i nestadoh u magli... |
![]() Segrt
Registered: 2008-07-03 |
Barmen, jedan Nektar Zivota za novajliju! Dobrodosao!
![]() |
Member
Bolje Vas nasao! Jel naiskap?
PS. Novajlija na forumu, a u Izvorima od prve edicije...funny anyone? ...i nestadoh u magli... |
![]() Supermoderator
Registered: 2008-07-02 |
dobrodoshao
![]() dodushe malo kasno jer se i u ovoj kafani slabo ljudi skupljaju ![]() |
![]() Mag
Registered: 2008-07-04 |
Ne skupljaju se ali svrte s vremena na vreme da vide ima li kakvih novosti.
![]() |
Segrt
I onda vidimo svoju senku i vratimo se u pecinu, cekajuci kraj zime...
![]() "- Seit ich hier bin, suchte ich Valter und find ihn nicht. Aber jetzt, wann ich gehen muss, weiss ich wer er ist. - Sie wissen wer Valter ist?! Sagen Sie mir sofort seinen Namen! - Ich werde ihn zeigen.Sehen Sie dieser Stadt? Das ist Valter!" |
Member
Krajnje je vreme za prolece!
PS. Jel se u Zmaju jos igraju IM? Nisam bio od odlaska u vojsku, pre tri godine...trebao bih da svratim... ...i nestadoh u magli... |
Mag
više se igraju u Sigil-u.. ako se i igraju..
jeste da tamo ne mogu da se nabave Izvori, ali to više i niko ne radi uživo, već preko neta, sa oficijalnog sajta. Ako ste za, hajde da se okupimo ponovo, davno se nismo videli, i nemojte da vas mrzi mrcine jedne.. neka svi dođu.. valjda vam je da se vidite i sa starim znancima i zajebavamo malo.. ..a usput, i da odigramo igru koju smo svi zajedno voleli, i još uvek volimo.. Nikada nisam otišao kući sa turnira, a da se nisam osećao dobro i zadovoljno, osvojio turnir, bio u top 3, ili ne.. samo zato što sam video poznata i draga lica.. Šta kažete.. ? ![]() |
Member
Ja sam za, a i moj brat takodje!
...i nestadoh u magli... |