Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Tempiranje pobede

29/03/2006

"... Tempo je jedan od glavnih razloga zašto u dobrim špilovima često nema mnogo skupih karti, odnosno karti za čije je igranje potrebno mnogo izvora..."

 
 

Vaša omiljena boja u igri je:

Žuta

Plava

Crna

Crvena

Zelena

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: ujedinjenje

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Mirza - Kada igram Ujedinjenje, da li mogu da žrtvujem izvore koje sam upravo ubacio u igru pomoću iste te karte?
Da, možeš, jer u toku razrešenja te magije prvo pronalaziš karte koje uvodiš kao izvore, pa tek zatim žrtvuješ izvore. Ali, ne možeš aktivirati te novouvedene izvore pre žrtvovanja (kako bi proizveo manu), jer tokom razrešenja niti imaš prednost, niti se od tebe zahteva plaćanje manom.
Aleksandar - Neko igra Ujedinjenje, nađe 5 karti, stavi ih kao izvore, i kada na kraju žrtvuje pet izvora može li da ih aktivira za manu?
Pre žrtvovanja NE može aktivirati izvore. Mana osobine ne koriste niz (izvorište se puni momentalno) i mogu se igrati kad god igrač ima prednost ili se od njega zahteva da plati manom. Ipak, u trenutku razrešavanja Ujedinjenja igrač niti ima prednost, niti neko pravilo/efekat od njega traži plaćanje manom, pa on neće biti u prilici da aktivira izvore pre nego što se magija razreši i on žrtvuje 5 izvora. Znaj i da ne moraš pronaći svih 5 karti ako ne želiš, čak ni ako ih imaš u biblioteci.

Broj pronađenih pitanja: 2

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com