Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Dani Fantazije 2007 - Slike govore

02/04/2007

"... Kažu da slika govori više od 1000 reči... zato, pustimo slike da govore umesto nas..."

 
 

Koja je vaša omiljena varijanta Izvora?

Klasična 1na1

2na2 Magično Srce

2na2 Pakt

3na3 Kraljeva Garda

3+ (svako za sebe)

Format Plem. ratovi

Format Jednoumlje

Kakve, bre, varijante i formati?

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 30/1/2007

MAGIJA U POZADINI

Praznici su konačno prošli, ali to ne znači da je vreme darivanja iza nas. Izvori magije će vas ponovo obradovati: danas predstavljamo novi deo sajta sa koga ćete moći da preuzmete besplatne pozadine za vaš desktop. Od ovog trenutka, u okviru Izvorišta počinje da funkcioniše odeljak Pozadine. Na ovom mestu možete da potražite svoju novu pozadinu, oduševite se njome i preuzmete je sa našeg sajta (obavezno ovim redosledom). Za sada vam je na raspolaganju šest fenomenalnih pozadina koje su potpuno besplatne i dostupne u rezoluciji 1024x768. U slučaju da koristite veću ili manju rezoluciju, pišite - ako bude interesovanja radićemo pozadine u više veličina. Za potpuni ugođaj, uz svaku sliku stoji ime umetnika koji ju je izradio, edicija iz koje potiče (za sada su to samo Plemenski ratovi), link ka originalnoj karti, kao i informacija vezana za prvo ili najzanimljivije pominjanje karte koju slika ilustruje.

Nakon što preuzmete pozadine, nemojte zaboraviti na ovu sekciju sajta! Posetite je ponovo s vremena na vreme (recimo, jednom mesečno) u potrazi za novim, sjajnim wallpaperima.

Odeljak sa pozadinama je samo prvi od nekoliko novih sadržaja i poboljšanja koja planiramo da uvedemo na IM sajt u narednom periodu. Tempo ovih novina neće biti suviše brz, ali će nakon uvođenja svake od njih ponovo u vazduhu lebdeti čuveno pitanje: Kako je moguće da ovo nismo imali do sada? Puno pozdrava.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com