Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Mržnja među bojama

23/11/2005

"... Zelena posmatra prirodni svet i vidi u njemu suštinu života. Plava u istom prizoru vidi samo prirodne resurse koje može iskoristiti u svojim eksperimentima u potrazi za znanjem..."

 
 

Vaša omiljena boja u igri je:

Žuta

Plava

Crna

Crvena

Zelena

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 30/1/2007

MAGIJA U POZADINI

Praznici su konačno prošli, ali to ne znači da je vreme darivanja iza nas. Izvori magije će vas ponovo obradovati: danas predstavljamo novi deo sajta sa koga ćete moći da preuzmete besplatne pozadine za vaš desktop. Od ovog trenutka, u okviru Izvorišta počinje da funkcioniše odeljak Pozadine. Na ovom mestu možete da potražite svoju novu pozadinu, oduševite se njome i preuzmete je sa našeg sajta (obavezno ovim redosledom). Za sada vam je na raspolaganju šest fenomenalnih pozadina koje su potpuno besplatne i dostupne u rezoluciji 1024x768. U slučaju da koristite veću ili manju rezoluciju, pišite - ako bude interesovanja radićemo pozadine u više veličina. Za potpuni ugođaj, uz svaku sliku stoji ime umetnika koji ju je izradio, edicija iz koje potiče (za sada su to samo Plemenski ratovi), link ka originalnoj karti, kao i informacija vezana za prvo ili najzanimljivije pominjanje karte koju slika ilustruje.

Nakon što preuzmete pozadine, nemojte zaboraviti na ovu sekciju sajta! Posetite je ponovo s vremena na vreme (recimo, jednom mesečno) u potrazi za novim, sjajnim wallpaperima.

Odeljak sa pozadinama je samo prvi od nekoliko novih sadržaja i poboljšanja koja planiramo da uvedemo na IM sajt u narednom periodu. Tempo ovih novina neće biti suviše brz, ali će nakon uvođenja svake od njih ponovo u vazduhu lebdeti čuveno pitanje: Kako je moguće da ovo nismo imali do sada? Puno pozdrava.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com