Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Petobojno pleme pošasti!

15/10/2007

"... Pošao sam od ideje pravljenja što zanimljivijeg „alternativnog“ špila, a na kraju potpuno neočekivano napravio monstruma..."

 
 

Koja je vaša omiljena varijanta Izvora?

Klasična 1na1

2na2 Magično Srce

2na2 Pakt

3na3 Kraljeva Garda

3+ (svako za sebe)

Format Plem. ratovi

Format Jednoumlje

Kakve, bre, varijante i formati?

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 2/5/2007

RAMPA JE PODIGNUTA - NARUČITE!

Krećemo! Od danas možete naručiti špilove i pojačanja predstojećeg Doba Saveza i tako iskoristiti promotivni popust od 15% koji će važiti samo do izlaska edicije!

Špilovi i pojačanja će dan nakon zvaničnog objavljivanja biti poslati svim naručiocima, koji će ih platiti (sa popustom od 15%) prilikom preuzimanja. Sve narudžbine u promotivnom periodu će pre isporuke biti proverene putem telefona. “Izvore magije” možete naručiti putem ovog sajta, na tel. 034/331-422, svakog radnog dana od 08-20 h, ili na 064/302-6926, svakog dana od 12-20h.

U najvećim gradovima održaće se i promotivni turniri koji će se igrati samo novim kartama, i to par dana pre zvaničnog početka Doba Saveza. Raspitajte se o ovim sjajnim događajima u vašem klubu i saznajte više o ovim turnirima već sada! Evo kakav je planirani raspored ovih turnira.

Pogledajte cenovnik, izračunajte uštedu, i naručite karte sada! Primetićete da su svi početni špilovi koje donosi Doba Saveza višebojni, ali ćete morati da se strpite još samo malo pre nego što počnemo da otkrivamo prave tajne novog doba...

U međuvremenu, kao odmor od razorne moći prošle predstavljene karte, evo nečeg mnogo suptilnijeg, ali i te kako upotrebljivog... Kliknite ovde za Nektar Života.

 
Izvori magije: Nektar Života
 

Nema se mnogo toga reći o ovoj karti koju je tako divno predstavio Goran Josić, osim da mislimo da je postavljen novi standard za dobijanje života i vađenje iz kriznih situacija, i da će ova karta svoje mesto naći u mnogim špilovima, od „opuštenih” do „visoko kompetitivnih”. Toliko za sada, uživajte!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com