Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Armada Belog Grada

20/10/2006

"... Vojnici su jedno od najjačih plemena Izvora magije. Ono što ih čini zaista jakima je raznovrsnost. Pravim izborom može se sastaviti špil vredan poštovanja..."

 
 

Koja edicija Izvora vam se sviđa najviše do sada?

Izvorište (prva)

Plemenski ratovi

Doba Saveza

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 10/6/2007

DOBA SAVEZA U IZVORIŠTU

U ovom trenutku, najsrećniji među igračima na promotivnim turnirima sastavljaju svoje prve špilove od karti iz Doba Saveza. Za sve vas koji iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da učestvujete na ovim superzabavnim događajima spremili smo manje-više adekvatnu zamenu.

Nadamo se da će vas obradovati vest da je naša baza karata (na sajtu poznata kao „Izvorište“) upravo dopunjena svim kartama koje donosi Doba Saveza. Ovo takođe znači da su i spiskovi početnih špilova sada aktivni. Ako već nemate priliku da nove karte premijerno pogledate uživo, pružamo vam priliku da to zadovoljstvo doživite bar na ekranu.

Pre nego što napustite ovaj tekst i bacite se na pretragu baze karata za nekim novim idejama, kao svojevrstan bonus predstavljamo vam još jednu zanimljivu kartu koja će svoje mesto naći u mnogim crvenim, ali i višebojnim špilovima koje učesnici promotivnih turnira upravo kompletiraju. Kliknite ovde kako biste je videli.

 
Izvori magije: Lančani Odbljesci
 

Svojevremeno je Lančana Reakcija dobro uzdrmala i skoro izbacila iz upotrebe Piromaniju, potisnuvši je iz najagresivnijih špilova, iako je Piromanija imala mogućnost da ošteti i igrača. Lančani Odbljesci sada prete da ugroze obe! Iako je njihov efekat prilično slabiji, to je kompenzovano izuzetno niskom cenom i odličnom fleksibilnošću. Još jedna odlična ilustracija Igora Lazarevića na karti koja će biti i te kako tražena. Ako ste naručili i neko pojačanje tokom promotivnog popusta koji se završio u petak, imate još par dana nade da ćete u njemu zateći i ovu kartu. Srećno!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com