Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Nac part I: D-rafting sa najboljima

5/10/2007

"... Ovo je jedan od najdužih tekstova na IM sajtu!..."

 
 

Da li se takmičite na turnirima?

Da

Ne

Ranije, sada više ne

Tek ću se takmičiti!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 27/7/2007

PITANJA, ODGOVORI, I JOŠ PONEŠTO

Zdravo svima! Verovatno za vas neće biti novost kada vam kažem da je većina tima na letnjoj pauzi - ovo ste i sami mogli zaključiti po slaboj učestalosti novih tekstova. Ipak, „dežurna služba“ radi, pa je red i da vas obavestim na čemu.

Pre svega, vrši se pregled svih mail-ova sa vašim pitanjima, dodaju se nova i dopunjuju stara, pa je već sada u preko 270 pitanja istaknutih na sajtu dato skoro duplo više odgovora (jer se oni grupišu po principu „jedan odgovor za više sličnih pitanja“). U planu je da do kraja leta pregledamo, obradimo, i postavimo na sajt bukvalno sva zanimljiva pitanja koja ste nam ikada postavili. Na ovaj način ćemo obezbediti da jednostavnim kucanjem imena karte ili termina u pretrazi u najvećem broju slučajeva dobijete odgovor na svoje pitanje u bilo koje doba dana ili noći, i bez ikakvog čekanja. Korisno, zar ne?

Deo ekipe se već nekoliko dana bavi najsveobuhvatnijim testiranjem jednog špila koji smo ikada sproveli, sve u cilju rešavanja misije sa šifrom „problem Ujedinjenja“, a rezultate toga ćete pročitati uskoro u zasebnom tekstu.

Ostatak tima koji nije pobegao od vrelog asfalta bavi se prvim pripremama za misteriozno Doba Misterija koje stiže krajem godine, ali i nekim sasvim novim projektima o kojima ćete više saznati tek kada bude vreme za to (dakle, kada sve bude gotovo). Evo nečega da vam zagolica maštu: možda biste voleli da pročitate jednu zanimljivu knjigu i probate jednu sjajnu igru na tabli? Možda, možda...

Toliko od mene, uz želje da magijom rashladite ove tropske temperature!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com