Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Pronađi svoj odgovor

17/03/2007

"... Od sada, sve što je ikada napisano i objavljeno na ovom sajtu postaje dostupno..."

 
 

Kako biste ocenili broj odgovorenih pitanja na sajtu?

Malo ih je, uglavnom ne pronađem odgovor

Može to i bolje, mada često nalazim odgovore

Odgovarajte i dalje samo na najčešća pitanja!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 27/7/2007

PITANJA, ODGOVORI, I JOŠ PONEŠTO

Zdravo svima! Verovatno za vas neće biti novost kada vam kažem da je većina tima na letnjoj pauzi - ovo ste i sami mogli zaključiti po slaboj učestalosti novih tekstova. Ipak, „dežurna služba“ radi, pa je red i da vas obavestim na čemu.

Pre svega, vrši se pregled svih mail-ova sa vašim pitanjima, dodaju se nova i dopunjuju stara, pa je već sada u preko 270 pitanja istaknutih na sajtu dato skoro duplo više odgovora (jer se oni grupišu po principu „jedan odgovor za više sličnih pitanja“). U planu je da do kraja leta pregledamo, obradimo, i postavimo na sajt bukvalno sva zanimljiva pitanja koja ste nam ikada postavili. Na ovaj način ćemo obezbediti da jednostavnim kucanjem imena karte ili termina u pretrazi u najvećem broju slučajeva dobijete odgovor na svoje pitanje u bilo koje doba dana ili noći, i bez ikakvog čekanja. Korisno, zar ne?

Deo ekipe se već nekoliko dana bavi najsveobuhvatnijim testiranjem jednog špila koji smo ikada sproveli, sve u cilju rešavanja misije sa šifrom „problem Ujedinjenja“, a rezultate toga ćete pročitati uskoro u zasebnom tekstu.

Ostatak tima koji nije pobegao od vrelog asfalta bavi se prvim pripremama za misteriozno Doba Misterija koje stiže krajem godine, ali i nekim sasvim novim projektima o kojima ćete više saznati tek kada bude vreme za to (dakle, kada sve bude gotovo). Evo nečega da vam zagolica maštu: možda biste voleli da pročitate jednu zanimljivu knjigu i probate jednu sjajnu igru na tabli? Možda, možda...

Toliko od mene, uz želje da magijom rashladite ove tropske temperature!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com