Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Izveštaj i špilovi sa BG kvalifikacija 2007

06/05/2007

"... Najveći IM turnir do sada, ali ni 43 takmičara nisu bila problem za njega..."

 
 

Da li čitate fantazijske priče o svetu Izvora na ovom sajtu?

Čitam

Ne čitam

Pročitam ponekad

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 26/3/2008 (izmenjeno 27/3/2008)

DANI FANTAZIJE 2008

Pozdrav svima od našeg malog tima! Danas najavljujemo sledeće dešavanje:

Manifestacija: Dani Fantazije
Vreme: 29. i 30. mart, od 8 do 20h, ulaz za posetioce slobodan
Mesto: Novi Sad, Novosadski sajam, Poslovni centar

Ako ste ovu najavu pročitali juče, videćete da je u međuvremenu došlo do (veoma dobrog) obrta situacije: Dani Fantazije će se ipak održati tamo gde smo već navikli, u Poslovnom centru Novosadskog sajma. Dakle, zaboravite na staru lokaciju, vidimo se na sajmu!

Manifestaciju Dani Fantazije (poznatu i pod imenom Uprising) jednom godišnje tradicionalno organizuje klub Valhala iz Novog Sada. Dve protekle godine ova manifestacija je označavala početak kvalifikacija za Nacionalni turnir Izvora magije. Ove godine, međutim, kvalifikacije će se održati nešto kasnije, jer su Dani Fantazije ovoga puta rezervisani za najrazličitije promocije. Pa, da vidimo šta vas sve čeka:

1) Zainteresovani će moći da probaju Izvore magije i nauče kako se oni igraju (uz pomoć članova našeg tima i iskusnih igrača volontera).
2) Svi koji tog dana pokažu svoj RIM broj i neki dokument na isto ime imaće veliki popust na kupovinu proizvoda (uključujući i novu igru pomenutu nešto niže). Zainteresovani se mogu na licu mesta besplatno registrovati kao takmičari (i tako dobiti sopstveni RIM broj).
3) U sklopu akcije „pobedi i nosi“, igrači raspoloženi da isprobaju svoj špil će moći to da učine protiv najboljih igrača Izvora, koji će dežurati (sa svojim šampionskim špilovima) u smenama od po par sati tokom većeg dela dana. Izazivač koji pobedi nekog šampiona u jedinoj partiji koju odigraju, dobija poklon pojačanje. Moguće je izazvati više šampiona.
4) Svakoga dana, od podneva pa nadalje, održavaće se manja takmičenja u varijanti „draft“, uz dosad neviđeni popust (kompletan draft sa 4 pojačanja koštaće svega 650 dinara). Draftovi su mogući i više puta tokom Dana Fantazije (kad god se prijavi minimalan broj od 4 učesnika)
5) Za jednim stolom će svi moći da probaju našu novu igru na tabli (više o njoj nešto kasnije), koja će još mirisati na štampariju u tom trenutku. Igra je urađena po svetskim standardima (metalne figure, velika tvrda tabla, kockice, žetoni, 2 špila karata, pravila i pozadinska priča na 32 stranice...). Veoma je jednostavna za učenje, a istovremeno veoma zarazna, u šta se i sami možete besplatno uveriti tokom Dana Fantazije.
6) Posetiocima će se deliti sitni poklončići (kalendarčići, promo karte, posteri...), pa niko neće otići praznih šaka sa ovog događaja.

Iako smo se trudili da najava bude što kraća, očigledno je da vas čeka veliki broj zanimljivih sadržaja, pa ne propustite ovogodišnje Dane Fantazije! Pretpremijera naše najnovije igre održaće se baš tada, pa da se još malo pozabavimo time, iako će ova igra uskoro dobiti sopstveni sajt:

Igra Satirik – Herojska potraga i njen sadržaj pomenuti su nešto iznad (tačka 5). Ovo je fantazijska avanturistička igra na tabli za 2-5 igrača starijih od 10 godina, igriva za 25-50 minuta. Tokom svake avanture, u kojoj igraš hrabrog heroja, nalazićeš magične predmete koje koristiš samo jednom i opreme koje ti daju trajne bonuse, sretaćeš saputnike koji ti mogu pomoći ili odmoći u tvojoj potrazi, borićeš se sa čuvarima neosvojenih regija, ali i sa ostalim herojima, a nepredvidivi događaji će dramatično menjati tok tvoje avanture. Za današnju ekskluzivnu najavu igre Satirik, sledi najviša slika ikada objavljena na IM sajtu. Uživajte... :)

 
Satirik: Herojska potraga
 

Dakle, upravo ste videli izgled 5 heroja (po jedan za svakog igrača), koji se bore za pobedu u igri Satirik – Herojska potraga. Svaki heroj u toku partije ima istu glavnu misiju, ali i sopstveni, uvek različit tajni zadatak. Pobeđuje igrač koji prvi ispuni glavnu misiju ili svoj tajni zadatak. Cena igre će u prodaju biti 2.500 dinara, ali će na Danima Fantazije ona sa popustom biti svega 2.000 dinara.

Za sam kraj, još jedna ekskluziva za Dane Fantazije: autor svih ilustracija (ima ih preko 100) i pozadinske priče za igru Satirik, Dušan Marković, biće takođe prisutan na Danima Fantazije, pa ne propustite jedinstvenu priliku da kupljenu igru dobijete sa potpisom i posvetom umetnika odgovornog za njen vizuelni identitet.

Vidimo se na Danima Fantazije!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com