Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Prvi koraci - strategija otvaranja

06/12/2005

"... Ono što me je oborilo sa nogu bio je tako jednostavan, a opet genijalan početni koncept: svaka karta mora da radi bar dve stvari. Kako? Onda su mi pokazali..."

 
 

Koji deo sajta izvorimagije.com najradije posećujete?

Karta nedelje

Pitanje nedelje

Pozadine (wallpaper)

Najnoviji tekstovi

Rang-lista

Ne znam ni sam

 
 

Tekstovi

 
 

Takmičarski deo

 
 

Informacije - Sve u vezi sa takmičenjima

 
 

Zloćko, 4/5/2008

Zloćkove misli XIV: POŠTOVANI KORISNIČE...

(Ova kolumna bavi se dodatnom procenom karti nedelje, a autor je sastavlja u saradnji sa svim igračima aktivnim na forumu, na posebnoj temi ove namene.)

Čestitamo Vam na kupovini našeg najnovijeg modela artefakt-aždaje! Model DM-4/140 (popularno nazvan: Aždarijan) nalazi se u samom vrhu ponude i nadamo se da ćete biti zadovoljni svim pogodnostima koje on nudi. Napravljen od najfinijih komada kamena koji se mogu naći u Kamen Dolu, Aždarijan već na prvi pogled pleni lepotom i kvalitetom izrade, ali ono što ga izdvaja od konkurencije su njegove vrhunske specifikacije. Ako volite da u svakom trenutku imate kontrolu nad bojnim poljem, budite sigurni da je ovo prava stvar za Vas! Sledi kratko upustvo za rukovanje, uz obrazloženje zašto golem koji Vam je isporučio Aždarijana još uvek ne napušta Vaš cenjeni dom/brlog/esnaf.

 
karta: Aždarijan

Kao prvo, sigurni smo da nećete ostati ravodušni na odličan odnos snage, odnosno izdržljivosti koje poseduje, i njegove cene, jer će upravo to i Vašim konkurentima prvo zapasti za oko, ali im se, za razliku od Vas, ovo neće dopasti. U cilju demonstracije, pokrenite Aždarijana, a zatim izdajte komandu za napad na vozilo kurirske službe. Impresivno, zar ne? Sledeća važna karakteristika je sposobnost dalekometne paljbe, posebno u rafalnom modu! Sve to uslovljava znatnu potrošnju goriva, ali imajte na umu da je brzina paljbe veća nego kod ostalih modela u istoj kategoriji, što samo doprinosi njenom ubojitom efektu. Za probu, aktivirajte paljbu pod uglom od 90 stepeni i malo se odmaknite. „Ali, zar to nije opasno po moj DM-4/140?“, pitate se. Ništa ne brinite: kao šlag na tortu dolazi integrisani zaštitni mehanizam, zasnovan na patentu viđenom na modelu PR-103/390, koji će Vašeg ljubimca izbaviti iz nezgodnih situacija u koje slučajno zapadne!

 

Nakon što ste (nadamo se sa uživanjem) testirali formiranje skoro neprobojnog štita koji glatko neutrališe praktično sve vrste tanadi koji padaju po Vašoj novoj igrački, ona je verovatno pri kraju sa gorivom. Važno je napomenuti da ovaj model zahteva nešto veće resurse već od samog puštanja u rad, tako da Vam preporučujemo da na vreme obezbedite sve što je potrebno za njegovo neometano funkcionisanje, kako ne biste došli u situaciju da Vaš adut u ključnom trenutku – zataji. Naš savet je da priliv resursa tempirate za samu pripremu i tako izbegnete da vam zalihe urnišu raznorazne Štetočine ili Satiri. U tu svrhu preporučujemo dodatak u vidu Smrtonosnog Kruga ili savetovanje sa nekim od eksperata iz ove oblasti (Majka Šumskog Mraka, Pošast Ledenog Mora, Besmrtnik...).

Interesantna je i mogućnost saradnje sa Lovcem na Glave, koju je naše Odeljenje za inovacije ipak odbacilo kao ne previše praktičnu i nepreporučljivu za maloletnike. Upravo u svrhu demonstracije ovakve potrošnje će poslužiti golem iz kurirske službe – samo ga ubacite u rezervoar i posmatrajte svoje čedo kako ponovo prede punom parom spremno za novi napad!

Istraživanje sprovedeno među potrošačima u cilju utvrđivanja upotrebne vrednosti ovog modela imalo je sledeće zaključke:

Standardna igra (1na1)4 / 5 : Aždarijan je ciljno projektovan za ovaj deo tržišta i, ako se ispoštuju gore pomenute preporuke, ovde možete očekivati i najbolje rezultate. Ispravno održavan, ovo je zaista top model u ponudi artefakt-aždaja.

Ocenite za standardnu igru (1na1):

12345Prosek ocena: 2.39 (ukupno glasova: 119)

Timske varijante2.5 / 5 : Timski vojevači baš i nisu oduševljeni ovim modelom. Jednostavno, postoje mnogo bolja rešenja za okruženje u kojem se najčešće pravi razlika između onih koji će se pozabaviti kontrolom i onih koji će direktno napadati.

Ocenite za timske varijante:

12345Prosek ocena: 2.02 (ukupno glasova: 103)

Draft/Limit2 / 5 : Ako Vam se posreći da na istoj aukciji po sniženoj ceni nabavite i Aždarijana i neki od izvora dodatnih resursa, možda i uspete da ga osposobite na duže staze. U suprotnom, verovatnije je da će ova aždaja ući u igru tek toliko da nakratko ožeže po protivnicima.

Ocenite za draft/limit:

12345Prosek ocena: 1.96 (ukupno glasova: 103)

Nadamo se da ste nakon ovog kratkog tutorijala zadovoljni kako Vaš Aždarijan funkcioniše. Garantni rok iznosi četiri mesečeva ciklusa, a svoje pravo po tom pitanju možete ostvariti direktno u kamendolskoj fabrici. Uz to, naša služba za pohvale i reklamacije Vam je na raspolaganju, spremna da sasluša Vaše mišljenje o ovom modelu. Prateći formular dostaviti po golemu isporučiocu, ako je još uvek živ.

Do sledeće kupovine, ostajte pozdravljeni!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com