Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Neke najave i prvi kvalifikovani špilovi

08/04/2007

"... Evo pregleda 4 špila „kvalifikovana“ u Novom Sadu. Kako su sa njima igrali igrači iz Beograda, Kragujevca i Novog Sada, može se reći da je ovo pregled jakih špilova iz cele Srbije..."

 
 

Koji deo sajta izvorimagije.com najradije posećujete?

Karta nedelje

Pitanje nedelje

Pozadine (wallpaper)

Najnoviji tekstovi

Rang-lista

Ne znam ni sam

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

2/9/2013

„BAJKA NAD BAJKAMA“ OD AUTORA „SLOVENSKE MITOLOGIJE“

„Bajka nad bajkama: Senka u tami“, prvi deo zamišljene avanturističko-fantastične trilogije nastale na predlošku motiva iz slovenske mitologije autora Nenada Gajića, od kraja avgusta može se naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs. Ilustracije i vinjete za ovu knjigu radili su poznati ilustratori igre Izvori magije, i to Dušan Marković i Zoran Milenković, dok je mapu izradio i veštom rukom kaligrafski ispisao Ivan Nastić. Za ovaj epski roman prema motivima bajki i pesama na kojima su odrastale generacije urađena je i video najava, tj. trejler. Reditelj je Bogdan Čurguz, bajkovitu muziku utkao je Talisman, a kompletan video može se pogledati na zvaničnoj stranici knjige.

 
Knjiga: Bajka nad bajkama - Senka u tami

„Bajka nad bajkama: Senka u tami“ debitovala je, uz dobar prijem čitalaca, na 15. mestu Lagunine top-liste za mesec septembar 2013.

Neobična družina, okupljena nizom naizgled slučajnih događaja, postepeno otkriva da nije sve onako kao što izgleda. Slepa devojčica, megdandžija, čobanin i hromi lopov, u trci za gole živote, probijaće se kroz živopisni svet mitskih bića i zaboravljenih gradova, dok njihovim koracima kao da upravljaju drevni slovenski bogovi. Jesu li junaci tek marionete mlade i zavodljive veštice, vođene sopstvenim skrivenim motivima, ili u pozadini svega zaista vrebaju užasne mračne sile iz neizmerne dubine vremena? Mapa izvezena magičnim nitima otkriva delić tajni u uvodnom delu velike slovenske sage čiji nastavak ćete s nestrpljenjem iščekivati!

 

Nenad Gajić osmislio je 2005. igru Izvori magije i bestseler „Slovenska mitologija“ (www.slovenskamitologija.rs), sveobuhvatnu ilustrovanu knjigu enciklopedijskog tipa koja je objavljena u izdanju Lagune 2011. godine. Pisanje smatra svojom istinskom profesijom i životnim putem, a nauku omiljenim hobijem. Uz krevet drži spakovan kofer i uvek je spreman da pođe na put po svetu u potrazi za novim saznanjima i inspiracijom. Sajt pisca sa odlomcima knjige je: www.nenadgajic.org.

 
 
Laguna Top-40 septembar 2013
 
 
 
 
Trejler za knjigu „Bajka nad bajkama“ Nenada Gajića
 
 
 
 
 
 
 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com