Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Doba novih pravila

11/05/2007

"... A evo nama i nove ključne osobine pod imenom Pojačanje. Ova osobina je važna jedino pri samom igranju magije. Naime, kada igrate kartu sa Pojačanjem na sebi..."

 
 

Kako biste ocenili broj odgovorenih pitanja na sajtu?

Malo ih je, uglavnom ne pronađem odgovor

Može to i bolje, mada često nalazim odgovore

Odgovarajte i dalje samo na najčešća pitanja!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

11/11/2020 (dopune ispod)

„BAJKA NAD BAJKAMA: TREĆA NOĆ“

Bajka nad bajkama – Treća noć”, najavljena ovde, izlazi u petak, 20. novembra. Prvi kupci dobijaju i lep poklon, ukrasnu kutiju za celu trilogiju. O tome i gde sve naručiti pročitajte ovde.

 
 
Bajka nad bajkama: Treća noć
 
 

Za prvih 500 čitalaca pripremljen je sjajan poklon, kutija da elegantno objedini sve knjige trilogije „Bajka nad bajkama” – „Senka u tami”, „Dva cara” i novu „Treća noć”.

 
 
Bajka nad bajkama: Ukrasna kutija za celu trilogiju
 
 
 
 
Trejler za knjigu „Bajka nad bajkama: Treća noć“ Nenada Gajića
 
 
 
 
 
 
 
 

dopuna 3/12/2020

Na prvim top-listama po objavljivanju, sva tri dela trilogije „Bajka nad bajkama” zauzimaju prve pozicije ili su pri vrhu na specijalizovanim top-listama najprodavanijih naslova, a i „Slovenska mitologija” ponovo je na prvom mestu najprodavanijih knjiga s mitskom tematikom:

 
 
Bajka nad bajkama i Slovenska mitologija: Top-liste
 
 

Treća noć” je i na 16. mestu najprestižnije Lagunine Top-40 liste svih žanrova, odmah do knjige nobelovca Handkea kojoj je ovo takođe prvo pojavljivanje.

 
 

dopuna 20/12/2020

Mesec dana po objavljivanju, ceo serijal Bajka nad bajkama i dalje caruje žanrovskim top listama. Negde na prva tri mesta, negde u prva četiri, a i na listi sveukupne fantastike – gde je konkurencija ubedljivo najveća – „Treća noć” se popela u visoko društvo, na drugu poziciju. Nakon 7 godina, i „Bajka nad bajkama – Senka u tami” ponovo se vratila na najprestižniju Laguninu top-40 listu, na kojoj su sada čak dve knjige trilogije „Bajka nad bajkama”!

Potpisane knjige i poslednji primerci ukrasne kutije koja se mogla nabaviti u pretplati, odvojeni za naručioce kompletne trilogije, mogu se uz popust do 22% naručiti na sajtu: www.vitor.rs.

 
 
 
 
 
 
 

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com