Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Strateški bukvar III

2/6/2008

... I, šta bi se desilo sa našim vajnim Merlinom da je u tom trenutku ostao bez magija? Bilo je to retoričko pitanje – naravno da bi bio pojeden! :)

 
 

Sa koliko boja u špilu najčešće igrate?

Sa jednom bojom

Sa dve boje

Sa tri boje

Sa 4 ili svih 5 boja!

 
 

Tekstovi

 
 

Takmičarski deo

 
 

Informacije - Sve u vezi sa takmičenjima

 
 

Stefan X, 16/2/2007

OBAVEŠTENJE ZA IGRAČE (Xclub)

Xclub Novi Sad je dostavio obaveštenje za igrače Izvora, koje prenosimo u celosti.

Pozdrav svim Izvorašima.

Eto, Xclub se preselio. Ušli smo u veći prostor, imamo mnogo veći broj stolova, i mnogo mnogo veće mogućnosti igranja Izvora magije. Konačno smo pokrenuli i turnire za više od 16 igrača, i konačno imamo dovoljno prostora za takve turnire...

Nismo pravili nikakvo svečano otvaranje, pa smo zato odlučili napraviti PROMOTIVNE TURNIRE kao zamenu za slavlje.

Prvi Promo turnir odigrava se 24. februara (SUBOTA) od 12 h, i biće draft turnir, po ceni od 750 dinara. Princip drafta je jednostavan: svako dobije 4 paketa pojačanja za draftovanje, a jedan paket pojačanja po čoveku ide u nagrade. Sve karte koje draftujete su vaše, a možete da osvojite i deo iz fonda nagrada. Znači da kući nosite 4+ paketa pojačanja, većinom karata koje sami izaberete, za cenu kojom biste kupili 3. Uz to se i zabavite, jer igrate i turnir. Verujem da se višestruko isplati.

Drugi Promo turnir, ako mogu tako da ga nazovem, biće IM liga Xclub, koja startuje od 1. marta. Princip je sledeći: svaki učesnik u toku meseca mora sa svim ostalim učesnicima odigrati po jedan duel (tri partije). Pobednici dobijaju bodove, a na kraju meseca najbolji se nalaze sa najboljima i proglašava se pobednik meseca. Svaki mesec biće drugačije, pa će tako jedan mesec špil morati da sadrži samo obične karte, drugi mesec samo karte koje koštaju 4 i više mana... Naknada za mesec dana iznosi 100 dinara, a ono što je odlično kod lige je što se možete naći u klubu bilo koji dan u bilo koje vreme i odigrati je. Nagrada je ceo fond za ligu, a biće podeljena svim učesnicima, u skladu sa njihovim rangiranjem u toku meseca.

4. MART, NEDELJA, sa početkom u 12 h (napomena: zbog štrajka na Radničkom univerzitetu, kvalifikacije su pomerene za Dane Fantazije, koji će se održati
31. marta i 1. aprila 2007. Više detalja uskoro!
), u Xclub-u se održavaju KVALIFIKACIJE ZA NACIONALNO PRVENSTVO IZVORA MAGIJE, koje će se održati (nezvanično) u junu. Svi koji imaju bilo kakav špil, sa minimum 60 karti i najviše 4 iste karte u špilu, mogu igrati kvalifikacije. Prva četiri čoveka na kvalifikacijama u Xclub-u imaju mesto na Nacionalnom turniru IM, dok ostali mogu pokušati na nekom od budućih kvalifikacionih turnira u ostalim gradovima, ili se osloniti na plasman putem dobre pozicije na rang-listi. Naknada za kvalifikacije biće 150 dinara, a ceo fond ide u nagrade. Tim Izvora magije će dopuniti fond nagrada, kao i do sada, tako da će pobeda doneti zaista lep osećaj, ali i punu torbu Izvora magije...

Još samo da pomenem da se nalazimo u Radničkoj 20 (Novosadski Otvoreni Univerzitet, u neposrednoj blizini Spensa), na trećem spratu, u učionici 304-305.
Ko ne zna i dalje gde se tačno nalazimo, a došao bi na neki turnir, neka dođe u centar Novog Sada, kod spomenika Svetozara Miletića, odakle će se ići na turnire. Budite tamo u 11.30h ! Ako nešto iskrsne, ili imate bilo kakva pitanja u vezi sa Xclub-om, moj broj je 063/654-324, pa slobodno nazovite.

Pozdrav još jednom,
Stefan i Xclub.

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com