Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Pravila, pravila...

12/01/2006

"... Iako je vaše opšte poznavanje pravila igre sve bolje, i dalje postoje neka pitanja i situacije koje se ponavljaju i koje mogu biti pomalo konfuzne, pa ću pokušati da ih malo pojasnim ovde"

 
 

Da li igrate još neku kartičnu igru i koju?

Igram samo Izvore!

Izvore i MtG

Izvore i WoW TCG

Izvore i Yu-gi-oh!

Samo Izvore, ali bih probao još nešto

Ne igram Izvore, samo gledam sajt!

 
 

Tekstovi

 
 

Takmičarski deo

 
 

Informacije - Sve u vezi sa takmičenjima

 
 

IM Tim, 20/5/2007

POSLEDNJE ODBROJAVANJE ZA DOBA SAVEZA

Dobra i loša vest za vas. Dobra: sve je napokon na broju! Loša: tek od juče, pa se izlazak Doba Saveza i promotivni turniri pomeraju za još nedelju dana unapred :( Ovoga puta nema novih nagrada niti novih poklona – tačni razlozi su već navedeni ovde, kao i spisak „naknada za kašnjenje“. Zvanični datum izlaska je sada 4. jun. Očekuje vas vruće leto uz Doba Saveza.

Sada, hajde da sumiramo sve već predstavljene karte i prikažemo još jednu. Slede imenima novih karata i linkovi na tekstove u kojima su predstavljene:

Karta iz prošlog teksta nije predstavljena u klasičnom smislu, ali bi to bila 12. karta za koju znate do sada. Sledi jedna koju treba shvatiti na pravi način.

Iako nije strogo vezana za glavne teme Doba Saveza, ova karta je ipak „na svojoj teritoriji“. Pre svega, ona svoju boju određuje tek pri ulasku u igru, iako na prvi pogled izgleda drugačije. Isto važi i za tip i snagu i izdržljivost, jer inače ne bi ni mogla da postoji. Ova karta takođe predstavlja povratak jednog od omiljenih tipova bića, izuzetno retke vrste čiji predstavnici su „... prevarili evoluciju jednostavnim rešenjem problema superiornih bića. Oni postaju jedno.“ Iako ih je praktično nemoguće sresti uživo, prvi predstavnik je ipak karta sa najviše pojedinačnih pitanja odgovorenih na ovom sajtu. Ako igrate Izvore od početka, već pogađate o čemu se radi. Ako ne, kliknite ovde za prvi susret sa jednom legendom...

 
Izvori magije: Kradljivac Oblika
 

Na znamo za vas, ali svi uglavnom ostanemo bez reči pred ovom slikom kojom je Dušan Marković predstavio završni trenutak pretvaranja, u kome novo biće navlači na sebe čak i odeću umrlog čiji oblik je uzet... Impresivno pogođena tema!

Lista stvari koje je moguće izvesti sa ovom kartom je tolika da je nećemo ni otvarati. Umesto toga, objasnićemo vam šta je ova karta zapravo:
plavi Poziv Mrtvog Kralja sa fiksnom cenom! A tu crnu kartu ste, ako iole pratite izgled takmičarskih špilova, mogli zapaziti u svakom uspešnijem crnom špilu... Za tačno 5 mana, sada i plavom bojom možete oživeti bilo koje svoje ili protivnikovo biće. Ista cena je i za poginulu Siren Stražu, ali i za Branitelja Ida ili protivnikovu Crvenu Alu. Jer, nemojte se zavarati: ovo biće verovatno nikada nećete videti u igri kao 0/0 plavog Imitatora. Klasična crna osobina, odevena u čisto plavo ruho kako nikome ne bi bola oči. Eto prve od obećanih stvari u vezi sa novim mogućnostima boja: plava sada može, izuzetno uspešno, da „reanimira“ i svoja i protivnikova bića.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2020 Izvorimagije.com