Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Šeme i dileme

04/05/2006

"... Šema je u stvari interakcija dveju ili više karti, koja uspešno izvedena daje mnogo više nego svaka karta pojedinačno..."

 
 

Da li čitate tekstove na sajtu?

Čitam sve tekstove!

Samo najzanimljivije

Retko čitam tekstove

Uopšte ih ne čitam

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 31/8/2006

PROMOTIVNI POPUST I NAGRADNA IGRA!

Dragi igrači, pažnja!

Kažu da ono što je bilo dobro ne treba menjati... U cilju što boljeg promovisanja igre “Izvori magije” i edicije Plemenski ratovi, ponovo nudimo popust od 15% na sve narudžbine u toku promotivnog perioda (koji traje do 30. septembra 2006.)!

Igra će dan nakon zvaničnog objavljivanja (2. oktobar) biti poslata svim naručiocima, koji će je platiti (sa popustom od 15%) prilikom preuzimanja. Sve narudžbine u promotivnom periodu će pre isporuke biti proverene putem telefona. “Izvore magije” možete naručiti putem ovog sajta, na tel. 034/331-422, svakog radnog dana od 08-20 h, ili na 064/302-6926, svakog dana od 12-20h. Po izlasku edicije, loptu preuzimaju naši klubovi i distributeri, kod kojih već sada možete da pogledate i isprobate karte prve edicije, a od 2. oktobra i Plemenske ratove.

Pored popusta od 15% na sve narudžbine u toku promotivnog perioda (pogledajte cenovnik), pokrenuli smo i nagradnu igru. Nagradna igra je bila dočekana sa oduševljenjem u prvoj ediciji, pa nema razloga da je ne ponovimo...

SVI koji naruče igru (bilo koji “početni špil” ili “paket pojačanja”) putem ovog sajta do 30.09.2006. automatski su i učesnici u nagradnoj igri.
A nagrade su, naravno, karte...

Najsrećniji učesnik dobiće kompletan set od 5 početnih špilova predstojeće edicije Plemenski ratovi (po jedan za svaku boju) i 5 paketa pojačanja (dodatnih 75 karti za prepravljanje vaših špilova)! Još pet (5) igrača dobiće utešne nagrade – po jedan početni špil po izboru, obogaćen sa 2 paketa pojačanja (dodatnih 30 karti za pojačavanje izabranog špila).

Magija “Plemenskih ratova” počinje! Naručite karte sada i automatski učestvujte u nagradnoj igri, uz šansu da veoma brzo obogatite svoju kolekciju.

Imena srećnih dobitnika biće istaknuta na ovom sajtu u utorak, 03.10.2006. godine.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com