Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Vizije

13/04/2007

"... Zatim, zbacivši kapuljaču, prilika poče da se grohotno smeje. Uhvatila je svoje lice i uz jedan prefinjen pokret skinula ga sa sebe. Ispod se nazirala tama koja se koprcala kao hiljadu besnih crva..."

 
 

Koja edicija Izvora vam se sviđa najviše do sada?

Izvorište (prva)

Plemenski ratovi

Doba Saveza

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 24/2/2008

PRVA TURA DVORSKIH LUDA

Dragi igrači,

Juče smo i zvanično kompletirali prvi krug raspodele nagrada za do sad pristigle džokere (više o džokerima i nagradama saznajte u ovom tekstu). Ovo znači da od sada prednost imaju brži, tj. da će pojedinačne karte sa vaših „lista želja“ (za 5 istih džokera) biti dodeljivane prema redosledu pristizanja, sve dok zalihe potraju. „Veće“ nagrade (pojačanja, špilovi) će, naravno, biti dostupne duže, sve dok bude bilo džokera u opticaju (dobijaju se u pojačanjima Doba Misterija).

 
Promo karte: Džokeri
 

Malo statističkih podataka: najtraženije karte su, naravno, klasici edicija Izvora. Perunov Gnev je već ozbiljno „otanjio“ u našoj riznici, kao i Nedelja Mrtvih, Imitator, German, Vitez Zlatnog Krsta... preuzeli ste i dosta najpopularnijih oprema, kakve su Sečivo Lažnog Života, Mihaijev Trnoštit, ali i (na naše čuđenje) Mač Britkog Uma iz veoma svežeg Doba Misterija. Ipak, uspeli smo da u prvom prolazu, kako smo se i nadali, ispunimo sve želje: svi su dobili karte koje su najviše želeli (sa vrha svojih lista). Još jedno iznenađenje je da ste dosta menjali po 10 džokera za 2 pojačanja Doba Misterija: očigledno u njemu ima mnogo karti koje su vam zanimljive.

Za sada još nije bilo potrage za „jačim“ nagradama, pa prvi setovi Plemenski ratovi i Doba Saveza još uvek čekaju svoje vlasnike, koji će morati da „sprže“ 50 istih džokera kako bi dobili sve početne špilove jednog od ova dva izdanja, uz još onoliko pojačanja koliko može da stane u kutiju. Za prva 3 igrača koji uspeju da kompletiraju ovaj „epski“ poduhvat, spremili smo i malo iznenađenje: kompletnu ediciju pride (po jedna karta od svih objavljenih u traženom izdanju Izvora).

Hvala što se igrate sa nama!

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com