Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Započnite igru - Sve o Brdskoj Streličarki

23/12/2005

"... Kako bismo izbegli beskonačno odgovaranje na ista početnička pitanja, stiže mali ilustrovani rečnik termina. Neki će smatrati ova objašnjenja preteranim, ali se nadamo da će početnici mnogo lakše započeti igru..."

 
 

Slovenske mitologije u Izvorima ima:

premalo

taman koliko treba

suviše

nisam probao igru

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 24/2/2008

PRVA TURA DVORSKIH LUDA

Dragi igrači,

Juče smo i zvanično kompletirali prvi krug raspodele nagrada za do sad pristigle džokere (više o džokerima i nagradama saznajte u ovom tekstu). Ovo znači da od sada prednost imaju brži, tj. da će pojedinačne karte sa vaših „lista želja“ (za 5 istih džokera) biti dodeljivane prema redosledu pristizanja, sve dok zalihe potraju. „Veće“ nagrade (pojačanja, špilovi) će, naravno, biti dostupne duže, sve dok bude bilo džokera u opticaju (dobijaju se u pojačanjima Doba Misterija).

 
Promo karte: Džokeri
 

Malo statističkih podataka: najtraženije karte su, naravno, klasici edicija Izvora. Perunov Gnev je već ozbiljno „otanjio“ u našoj riznici, kao i Nedelja Mrtvih, Imitator, German, Vitez Zlatnog Krsta... preuzeli ste i dosta najpopularnijih oprema, kakve su Sečivo Lažnog Života, Mihaijev Trnoštit, ali i (na naše čuđenje) Mač Britkog Uma iz veoma svežeg Doba Misterija. Ipak, uspeli smo da u prvom prolazu, kako smo se i nadali, ispunimo sve želje: svi su dobili karte koje su najviše želeli (sa vrha svojih lista). Još jedno iznenađenje je da ste dosta menjali po 10 džokera za 2 pojačanja Doba Misterija: očigledno u njemu ima mnogo karti koje su vam zanimljive.

Za sada još nije bilo potrage za „jačim“ nagradama, pa prvi setovi Plemenski ratovi i Doba Saveza još uvek čekaju svoje vlasnike, koji će morati da „sprže“ 50 istih džokera kako bi dobili sve početne špilove jednog od ova dva izdanja, uz još onoliko pojačanja koliko može da stane u kutiju. Za prva 3 igrača koji uspeju da kompletiraju ovaj „epski“ poduhvat, spremili smo i malo iznenađenje: kompletnu ediciju pride (po jedna karta od svih objavljenih u traženom izdanju Izvora).

Hvala što se igrate sa nama!

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com