Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

60 najboljih karti

21/10/2007

"... Ovo što sledi je spisak 60 najboljih u prvih 1000 – tekst kome ćete se možda i vraćati, a sigurno obavezno štivo koje će svim novim igračima ukratko prepričati najbitnije trenutke iz dosadašnje istorije Izvora..."

 
 

Koji deo sajta često pretražujete?

Bazu karti (Izvorište)

Pitanja i odgovore

Bazu svih tekstova

Sve pomalo

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 26/8/2008

IZVORI ONLINE: PRIJAVE ZA BETU!

Jubilarni 200. tekst na IM sajtu rezervisan je za kratko obaveštenje: od danas se možete prijaviti za zatvoreno testiranje prve beta verzije igre Izvori Online!

Klik na sliku ispod ovog pasusa odvešće vas na tekst u kome je prvi put najavljena ova računarska igra. Dodatne informacije možete pronaći na forumima, konkretno tema rezervisana za prvu najavu i odgovore u vezi sa njom je ovde, dok je ovde tema za prve rasprave o igri, gde ćete naći i odgovore na neka vaša pitanja. Slika koja sledi je screenshot jedne od prvih alfa verzija: koriste se stari okviri za karte, ruke oba igrača su otkrivene, i slično; igra već sada izgleda dosta drugačije.

 
 
Izvori Online preview
 
 

Iako vas ništa ne sprečava da se prijavite, da biste zaista postali jedan od nekoliko srećnika koji će prvi videti i igrati Izvore Online bez ikakvih ograničenja, potrebno je, kao što smo već ranije najavili, da ispunjavate tri uslova: 1) da ste dovoljno brzi, 2) da ste registrovan igrač Izvora magije (imate sopstveni RIM broj koji se može besplatno dobiti u svakom klubu), i 3) da ste u poslednja tri meseca od isticanja poziva naručili nešto putem IM sajta. Pošaljite nam direktan mail, u polje „subject“ upišite: Izvori Online - prijava za beta testera, a u tekstu poruke navedite svoje ime, prezime, RIM broj i telefon (opciono, radi lakšeg kontakta).

Na vaše prijave nećemo odgovarati. Ukoliko budete među najbržim igračima koji ispunjavaju sve uslove, neposredno pre otvaranja prvog servera bićete obavešteni na e-mail adresu sa koje je stigla vaša prijava. Tada će vam biti dostavljeno vaše korisničko ime i lozinka za pristup.

Ukoliko ne budete u prvom, veoma ograničenom broju igrača koji će isprobavati igru, ne očajavajte: verovatno ćemo mesec ili dva pre otvorenog beta testiranja pozvati i nešto širi krug zainteresovanih na nam se priključe u online svetu. Datum početka beta testiranja je još uvek nepoznat, ali prve prijave imaju prednost u odnosu na sve eventualne kasnije pozive. Zato se potrudite da budete brzi!

Želimo vam puno sreće, i nadamo se da se uskoro vidimo online!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com