Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Izveštaj i špilovi sa BG kvalifikacija 2007

06/05/2007

"... Najveći IM turnir do sada, ali ni 43 takmičara nisu bila problem za njega..."

 
 

Za Izvore ste čuli:

iz reklama i časopisa

negde na netu

od prijatelja

na neki drugi način

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

13/8/2021 (dopuna ispod)

„BAJKA NAD BAJKAMA: OBJEDINJENO IZDANJE“

Bajka nad bajkama – kompletno ćirilično izdanje” će od 20. avgusta (dan izlaska) moći da se nabavi i na svojoj stranici u Laguni, kao i u Delfi knjižarama. Već sada možete čitati odlomak ili zatražiti da budete obavešteni mejlom čim knjiga bude dostupna. Ostavite i utisak kad pročitate!

 
 
Bajka nad bajkama: Kompletno izdanje
 
 

Možete odmah i da poručite s popustom pre objavljivanja preko Vitora (više informacija na www.vitor.rs/knjige), a knjiga će vam stići na adresu u Srbiji potpisana i datirana pre izlaska (!) verovatno dan pre no što stigne u knjižare.

Takođe preporučujemo i da se prijavite za i-mejl novosti: ili prilikom naručivanja, ili pri dnu stranice www.vitor.rs/zastupanje, ili putem sajta pisca www.nenadgajic.org. Novosti stižu retko, obično pred novo izdanje, a uz skoro svaku vest daruje se i po neka knjiga. Ovoga puta svi imejl-pratioci na dan izlaska učestvuju u izvlačenju nagradnog potpisanog primerka.

To će se ponoviti i za koji mesec za posebno izdanje „Slovenske mitologije”. Ispod slede video-najave pojedinačnih knjiga objedinjenih u ovom ćiriličnom izdanju:

 
 
Trejler za knjigu „Bajka nad bajkama“ Nenada Gajića
 
 
 
 
Trejler za knjigu „Bajka nad bajkama: Dva cara“ Nenada Gajića
 
 
 
 
 
 
Trejler za knjigu „Bajka nad bajkama: Treća noć“ Nenada Gajića
 
 
 
 
 
 
 
 

dopuna 31/8/2021

Bajka nad bajkama – kompletno ćirilično izdanje” debitovala je na top-listama. Dva vrha i ukupno dvanaest mesta, kod Lagune, zauzimaju sve knjige Nenada Gajića, a pet objedinjeno izdanje.

 
 
Bajka nad bajkama: Top-liste
 
 

Top-lista Delfi knjižara obuhvata druge izdavače i potvrđuje da „Bajka nad bajkama”, čak i kad se zanemare pojedinačne knjige serijala koje su takođe na svim listama, trenutno jeste najčitanija epska fantastika na ovim prostorima. Treba naglasiti da prva dva mesta zauzimaju knjige domaćih autora, ispred svih klasika fantastike, što je pre nekoliko godina bilo teško zamisliti.

 
 
 
 
 
 
 

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com