Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Esnaf manipulatora

13/11/2006

"... Dragi moji čarobnjaci, i svi vi koji uživate u manipulaciji igrom, oprobajte svoje veštine sa ovim špilom i pokažite protivnicima da su struje magije sa vama..."

 
 

Da li čitate fantazijske priče o svetu Izvora na ovom sajtu?

Čitam

Ne čitam

Pročitam ponekad

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 16/5/2007

ŠIROKI SPEKTAR

Zdravo!

Za danas, jedna ali vredna karta. Ona treba da najavi da su istaknuti tzv. „dodaci o strategiji“ svih početnih špilova, kao i spiskovi – ovo drugo će, međutim, proraditi tek kada u bazu karata unesemo sve karte za Doba Saveza.

Dakle, karta je na kutiji špila Dreka iz Tame, i ovo je rad koji nam je preporučio Gorana Josića kao jednog od najboljih ilustratora sa ovih prostora. Karta na kojoj se našao je takođe i karta čiji će ulazak u igru označiti izgubljenu partiju za skoro sve jednobojne špilove. Ona će vam, takođe, konačno i potpuno razjasniti kako tačno rade ovi šareni drekavci... Pre nove karte, podsetite se putokaza koji smo vam dali još na početku Plemenskih ratova, kada se pojavio Drekavac iz Vira. On je bio plav, a kliknite ovde da vidite boju nove karte...

 
Izvori magije: Spektralni Drekavac
 

Eto... kada pogledam ovog lepotana, prosto u pozadini začujem baršunasti glas koji upućuje sledeću poruku: „Spektralni Drekavac – igrajte višebojnim špilovima“. Jer, ne želim da znam kako bih se osećala kada bi SVA protivnikova bića bila neuništiva i nezaustavljiva za mene!?! Odjavljujem se direktnim linkovima za tekstove o početnim špilovima, pa izaberite bar jedan svoj. Garantujemo potpuno drugačije igračko iskustvo nego do sada, i tri strateški potpuno različita špila: jedan koji radi odmah i brzo, jedan koji radi kada partija malo odmakne, i jedan koji je prava pravcata eksplozija kada proradi!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com