Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Nac part I: D-rafting sa najboljima

5/10/2007

"... Ovo je jedan od najdužih tekstova na IM sajtu!..."

 
 

Koji deo sajta često pretražujete?

Bazu karti (Izvorište)

Pitanja i odgovore

Bazu svih tekstova

Sve pomalo

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Neimar, 31/8/2007

TREJLER ZA II NACIONALNI IM TURNIR

Poslednji dan u ovom mesecu pravo je vreme za najavu velikog događaja koji će se odigrati poslednjeg dana sledećeg. Dame i gospodo...
Dobrodošli na II Nacionalni IM turnir!

Odakle početi? Prošli Nacionalni bio je u Beogradu. Ove godine ste glasali za grad u kome želite da se održi drugi Nacionalni, i Kragujevac je delio prvo mesto po broju vaših glasova. Ovo je prelomilo da se, uprkos našem prvobitnom mišljenju, trenutno najveće IM takmičenje održi u Kragujevcu, prestonici Izvora magije. Ovo je takođe možda i početak tradicije da se svake godine Nacionalni turnir održava u drugom gradu.

Ovo je tek „trailer“, opšta najava takmičenja, dok će detalji biti objavljeni u (bar jednom) odvojenom tekstu. Poseban tekst će biti potreban iz više razloga, a najvažniji je što po prvi put na ovako važnom takmičenju debituje disciplina „draft“, pa je potrebno objasniti manje iskusnim igračima o čemu se tu radi, sa posebnim osvrtom na takmičarska ograničenja (ograničeno vreme za draftovanje, kazne za odugovlačenje, sistem zaštite od varanja...), i uz opis svih takmičarskih pravila.

Ono što vas verovatno najviše zanima je broj učesnika: rešili smo da ga ove godine povećamo, pa će na turnir biti pozvano ukupno 40 takmičara. Osim vama već poznatog spiska od 21 kvalifikovane osobe, još 15 igrača kvalifikovaće se sa rang-liste, dok će još 4 igrača dobiti pozivnicu Izvora magije. Tačan spisak učesnika očekuje vas u sledećem tekstu na ovu temu.

Ukupni nagradni fond će biti nešto veći od prošlogodišnjeg, ali će sa novčanih akcenat biti prebačen na robne nagrade. Ukoliko ste „surovi materijalista“, možda će vam nešto draže biti prošlogodišnje (uglavnom novčane) nagrade, ali ukoliko ste pravi kolekcionar i ljubitelj Izvora magije, bićete oduševljeni ovogodišnjim. Toliko ekskluzivnih poklona nismo delili nikada do sada, pa je sasvim sigurno da će svaki učesnik Nacionalnog otići iz Kragujevca sa po nečim do sada neviđenim i unikatnim! Sem što mislimo da će se ovakvo nagrađivanje mnogima više dopasti, nadamo se i da ćemo na ovaj način uticati na nestajanje uočenih negativnih pojava (pokušaji varanja na kvalifikacijama pokazuju da zaista „pare ljude kvare“), i da će igračka scena Izvora ostati zdrava i kvalitetna kao i do sada.

Pa, šta su nagrade? Za tačan raspored ćete takođe morati da se strpite, ali biće svega. Ono što je sasvim izvesno jeste činjenica da će učešće na ovom neverovatnom takmičenju biti potpuno besplatno! Čak i najskuplja disciplina, draft, biće u potpunosti finansirana od strane Izvora magije, sa po četiri (4) besplatna paketa pojačanja po učesniku. Da, dobro ste pročitali: ne samo što nećete plaćati učešće, već ćete dobiti i besplatna pojačanja za draft! Ima li šta bolje od ovoga? U stvari, ima!

 
Izvori magije: pobednici prve sezone
 

Svaki učesnik će dobiti i po dve do sada neobjavljene i posebno obeležene promo karte. Deliće se i mnoštvo postera, pojačanja i super paketa. Unikatne nagrade obuhvataju i bar jednu kompletnu ediciju karata, što je zaista neprocenjiv poklon, jer ne postoji druga prilika u kojoj se može dobiti ovako nešto. Mnogi će se oduševiti i majicama Izvora magije, jednim od najpopularnijih „dodataka“ koje smo radili do sada. Nešto zaista specijalno je i knjiga „Izvori magije – Slovenska mitologija“. Radi se o luksuzno opremljenoj i ilustovanoj enciklopediji Slovenske mitologije, sa mnogim citatima koje ste već imali prilike da vidite na kartama, ali i mnogima koje još uvek niste. Planirani izlazak ove knjige poklapa se sa datumom Nacionalnog, ali se nadamo da će i ovaj vredni poklon za najbolje biti uručen tog datuma (sa sve posvetom i potpisima). Treba li da napominjem i mogućnost da jedna buduća karta igre Izvori magije bude urađena po vašem liku, uz priliku da sada čak i njena funkcija bude u skladu sa vašim željama?

Sve u svemu, brdo karata, brdo ekskluzivnih nagrada, dobra zabava, a za najbolje čak i novčane nagrade i prilika da postanu deo istorije Izvora. Pa, šta čovek više da očekuje od turnira Izvora magije?

Dakle, II Nacionalni IM turnir je 30. septembra. Vidimo se u Kragujevcu!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com