Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Magične zagonetke II: The Best Of

17/4/2008

... Želeo sam da vam, uz odgovore, pružim i ekskuzivan uvid u (budući) redizajnirani izgled karata!...

 
 

Šta mislite o draftu/limitu?

Najzanimljiviji format

Zanimljivo i preskupo

Nisam probao, tek ću

Ne zanima me, igram samo gotovim špilovima

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 15/1/2008

DATUMI I MALO BOLA KOJI NIKOME NE ŠKODI

Dragi igrači,

Dobro, praznici su prošli, i evo nas sa prvim konkretnim informacijama o startu Doba Misterija koje odavno tražite od nas. Zvanični (osveženo 20. januara) datum izlaska je 4. februar. Sve porudžbine iz promotivnog perioda će početi da stižu naručiocima na dan izlaska (ponedeljak) i u narednih par dana. Neposredno pre izlaska, dakle za vikend 2. ili 3. februara, biće održani i promotivni turniri koji će se igrati samo novim kartama, dobijenim na licu mesta u klubovima.

„Predizlazak“ je sigurno najuzbudljiviji trenutak svake edicije, gde se svi učesnici turnira istovremeno upoznaju sa njom i bez početnog predznanja sastavljaju špilove u pokušaju da što bolje „provale“ najbolje nove karte i strategije. Predstojeći limit će sigurno biti jedan od najzanimljivijih do sada, jer je Doba Misterija prvo izdanje Izvora namenjeno iskusnim igračima, sa veoma moćnim kartama i naprednim strategijama. Ako niste upoznati sa limitom (i sličnim draftom), više o tome možete pročitati u nekoliko odličnih tekstova koji su ranije napisani na tu temu (možete ih naći ovde, ovde i ovde). O detaljima (cene i vreme održavanja) možete se raspitati telefonom kod organizatora promo-turnira, kojima je poželjno da unapred najavite svoje učešće kako biste dobili dodatne popuste.

Nezvanično očekujemo i najveći odziv igrača do sada, jer sve ukazuje na to da vam se Doba Misterija veoma dopalo i mnogo pre samog izlaska. Prvi put nakon promotivnog e-mail-a koji su dobili svi prijavljeni na našu mailing-listu nismo imali nijednu jedinu odjavu, uz prilično neverovatan „povratak otpisanih“, gde su karte tokom promotivnog perioda naručili mnogi igrači koji odavno nisu aktivni na takmičenjima ili forumima. Ne znamo da li su za to zaduženi džokeri i ostale promo karte, uvođenje višebojnih karata u igru, ili obećanje veoma naprednih strategija, ali, iako su tačni razlozi misterija čak i za nas, sve obećava da će Doba Misterija biti najuspešnije izdanje Izvora do sada. Po nama, ono to zaista i zavređuje.

Nakon pauze od 15 dana, ne bi bilo u redu da vam ovom prilikom ne predstavimo i jednu novu kartu. Ovoga puta, za svega 4 mane, u pitanju je verovatno najjače biće koje možete dobiti... osim ako igrate drekavcima! Pre bilo kakve priče, kliknite ovde da pogledate novu kartu.

 
Izvori magije: Antidrek
 

Hajde prvo da se pozabavimo najčešćim scenarijem koji ćete sretati ako ubacite Antidreka u svoj špil: za 4 mane, 50/50 biće je i više nego dobar posao. Njegova jedina mana je što će vam na početku svakog vašeg poteza „cediti“ po 10 života, ali će i jedan njegov direktni udarac biti dovoljan da nadoknadi sve... kao da i samo lice protivnika, kada u četvrtom potezu ugleda ovo čudovište, neće biti dovoljna nadoknada. Jer, Antidrek je crn – to znači da mu Teror Mraka ili Teror Vatre i Tame ne mogu ništa, dok njegova izdržljivost garantuje da je van dometa uobičajenih crvenih „pržilica“. A njegova sekundarna uloga je još impresivnija...

Kao što smo više puta pominjali, Doba Misterija donosi pojačanja za praktično sve postojeće strategije, ali i rešenja za mnoge dosad nerešive probleme. Namera prvog Doba (Doba Saveza) bila je da promoviše drekavce kao najjače pleme u igri, čiji je jedini nedostatak potreba igranja sa što više boja u špilu. Ovaj zadatak je ostvaren prilično uspešno, što je dokazao trećeplasirani špil na II Nacionalnom, kao jedini plemenski špil koji se uspešno izborio sa svim mogućim kontrolama, agresivama i šemama. Sada, iako i drekavci dobijaju najjača pojačanja do sada, ipak stiže i par karata za efikasnu borbu sa njima. Za crnu, predstavljeno biće je oličenje svega onoga što drekavci ne žele da vide: biće koje će automatski dobiti sve njihove bonuse, ali i njima preneti svoju jedinu slabost. Cena od 10 života po potezu nije nikakva smetnja za Antidreka, ali će i te kako zaboleti igrača koji u igri ima 4-5 sitnih drekavaca. Dobrodošli u Doba Misterija, u kome je sve moguće!

Toliko za ovaj put, uskoro sledi i tekst koji se neće baviti direktno predstojećim Dobom (iako će predstaviti još jednu novu kartu). Uživajte, i na vreme planirajte svoje vreme, kako bismo se možda i videli na nekom od promotivnih turnira!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com